Virgil Iantu
BIO


Inainte de a deveni cunoscut ca om de televiziune, Virgil Iantu s-a remarcat in muzica. A studiat vioara de la varsta de 5 ani si a absolvit Conservatorul. Virgil Iantu a prezentat bine-cunoscutele emisiuni de la Prima TV “Vrei sa fii miliardar”, “Big Brother”, “Star Factory”, “Copiii spun lucruri trasnite” si “70’s Show”.

Super-productia “Megastar” i-a prilejuit reintalnirea cu Andreea Raicu, co-prezentatoarea de la Big Brother. “Ma bucur ca suntem in aceeasi gasca din nou (…) De cand cu Megastar, am reusit sa stam de vorba mai mult, sa ne cunoastem mai bine.”

O alta reintalnire pretioasa prilejuita de “Megastar” a fost cea cu Aura Urziceanu, pentru care Virgil are o mare admiratie: “Apreciez foarte mult oamenii care au talent, dar doamna Aura este nu numai un talent extraordinar, ci si un om pe masura talentului.” Virgil a fost incantat sa ii aiba drept colegi pe Adrian Despot si C.R.B.L.: “Chiar sunt foarte onorat sa-I am coleg pe Adi Despot, care este un om foarte talentat, compune foarte frumos si o face rar, dar foarte bine (…) Inca un coleg de juriu este C.R.B.L.. Ma onoreaza prezenta in acest context…”

Entuziasmat sa faca parte din juriul unei competitii care promoveaza adevarata valoare in muzica, Virgil Iantu explica: “Unul singur va fi castigator, un singur concurent care va dovedi ca este cel mai bun si ca merita ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum in Romania, un contract cu o mare companie, Universal Music, companie care ii are sub tutela pe Sting si U2.”Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009