Andreea Raicu
BIO


Dupa ce a facut "Totul pentru tine", a aflat "Ce vor fetele", v-a invatat cum sa ramaneti "Mereu prieteni" si v-a aratat lumea mondena, cu bune si rele, la "Versus", in aceasta toamna Andreea Raicu va invita la "Megastar".

In 1995 a castigat locul I la finala nationala a Elite Model Look. De asemenea, a castigat premiul Best Elegance la finala internationala a Elite Model Look de la Seul. Acesta a fost primul premiu castigat de o romanca la o competitie internationala de gen.

Toata lumea ar vrea sa stie care este secretul siluetei Andreei Raicu.
Desi este o persoana foarte ocupata, vedeta isi face timp sa mearga si la sala. "Imi place sa fac miscare, asa incat ma straduiesc sa ajung in fiecare zi la sala de sport. Daca nu am timp si de exercitii mai complexe, alerg un pic, cat sa fiu in forma."
Mai nou, Andreea si-a descoperit si pasiunea pentru Tae Bo, o forma de antrenament aerobic care isi are radacinile in kickboxing. In ultima vreme merge si la bazin, iar la toate acestea se mai adauga si un regim de viata sanatos, cu o dieta foarte atent supravegheata. "Mersul la sala ma face sa ma relaxez si, pentru ca reusec sa ma detasez de tot ce ma inconjoara, obtin o forma fizica buna si o stare psihica excelenta".

Marea pasiune a Andreei sunt calatoriile si ori de cate ori are ocazia nu ezita sa evadeze. "Este minunat sa poti vizita locuri noi, sa poti descoperi culturi noi, diferite de cea din care provii, dar mai ales sa poti sa te bucuri, din cand in cand, de anonimat."
Ii place sa fie vesnic bronzata. Prefera sa se bronzeze la soare, pe malul marii, dar daca nu poate avea un bronz natural, merge la solar sau foloseste creme speciale.

Andreea considera ca cea mai mare realizare a sa este faptul ca a dovedit tuturor ca nu este numai un chip frumos, ci ca se poate descurca foarte bine oriunde in presa, radio sau televiziune.Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009