Amir s-a nascut la Iasi, din mama romanca si tata palestinian. La putin timp dupa ce a venit pe lumea, a plecat impreuna cu parintii in Israel, unde a locuit 12 ani. S-a intors apoi in Romania, a copilarit aici si a fost crescut de bunicii din partea mamei, parintii fiind in continuare in tara de origine a tatalui.


In momentul in care bunicul lui Amir a decedat, bunica sa a suportat foarte greu lovitura si a inceput sa se “stinga”. Acum este ca un om care a renuntat sa mai lupte. Femeia este ingrijita de sora ei, care este cu doar cativa ani mai tanara.


Pentru a-si intretine bunica si a se intretine pe el insusi la o facultate deloc ieftina, asa cum este Arhitectura, Amir si-a castigat singur existenta.


“Am prezentat un program de karaoke in Iasi si in alte cateva orase, timp de un an si jumatate. Mi-a prins foarte bine, pentru ca am reusit sa ma intretin, dar si sa capat experienta”, a povestit Amir.


In cele trei luni si jumatate de cand este la Megastar 3, acesta a muncit foarte mult. A fost constient ca are alaturi doi colegi de trupa foarte buni si a incercat sa se ridice pe cat posibil la nivelul lor.


“Dorinta mea de a castiga Megastar 3 si de a invata cat mai mult in domeniul muzical este foarte mare. Cand am venit la Megastar eu nu aveam o tehnica vocala foarte buna. Practic, ma pregatesc intens doar de trei luni si ceva, de cand sunt aici”, a marturisit Amir.


Chiar daca juriul a observat ca a evoluat, au fost dati cand l-a si criticat. Stia ca este spre binele lui, asa ca si-a analizat greselile si a incercat sa le indrepte.


“Sunt un tip foarte sensibil, ma supar repede, dar imi trece la fel de repede, pentru ca stiu ca au dreptate. Incerc sa invat din ce imi spun”, marturiseste Amir.


Saptamana trecuta, Amir si colegii sai de grup au fost recompensati de juriu cu prima linie de 10.


Acest lucru nu l-a determinat sa fie mai linistit, ci din contra. Stie ca mai are multe de invatat si ca marea finala va fi extrem de dificila.

 
Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009