Desi au iesit din competitia Megastar 3, fostii finalisti nu au cum sa o uite pe cea care, pe langa faptul ca i-a initiat in tainele muzicii, le-a fost prietena si confidenta, de multe ori.


Pe langa faptul ca i-a invatat ce inseamna cu adevarat muzica, Crina Mardare le-a fost alaturi si la bucurie si la tristete, le-a ascultat de nenumarate ori ofurile, i-a incurajat si le-a oferit toata dragostea ei, relatia profesor – elev depasind toate barierele.


“M-am atasat de copiii acestia foarte tare si ii iubesc pe toti in egala masura. Sa nu zica nimeni ceva de rau de ei, pentru ca am aceeasi reactie pe care o am si daca zice cineva ceva despre fiul meu. Eu le stiu defectele, dar le stiu si calitatile si nu accept reprosuri din partea oamenilor care nu s-au suit in viata lor pe scena si nu stiu ce inseamna sa canti la microfon. Copiii acestia au foarte mult curaj ca fac acest lucru. Am investit foarte mult suflet in ceea ce fac si imi doresc sa reuseasca toti sa ajunga sa cante pe o scena, pentru ca merita”, spunea Crina despre elevii sai.


Si sentimentele ii sunt impartasite de toti invataceii sai, pentru ca toti o iubesc pe Crina si, ori de cate ori au ocazia, ii spun acest lucru. Chiar daca s-a intamplat sa o mai supere din cand in cand, nu au ezitat sa-i ceara iertare si chiar sa-si reproseze acest lucru.


In concurs nu au mai ramas decat doua grupuri vocale, insa nici unul dintre cei care au parasit competitia nu a uitat-o pe Crina.


“Ma suna toti. Daria si Nick vin la mine in fiecare saptamana, cu Cristina Bondoc vorbesc la telefon, iar cu Paula am vorbit pe internet.  Cu Andi, Alex si Razvan m-am conversat toata saptamana. Se pare ca au prins si ei niste cantari acum de sarbatori si o sa le fac un disc cu toate piesele. Mi-au spus ca vor sa castige niste bani pe care vor
sa-i investeasca intr-o melodie si sa vina la Bucuresti. Am zis ca o sa-i ajut cu ce pot”, a marturisit Crina.Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009