Andreea Raicu si juriul, despre Megastar 3
Joi, 18 Decembrie 2008


La finalul celei de-a treia editii Megastar, Andreea Raicu si membrii juriului, Aura Urziceanu, Adrian Despot, Razvan Mazilu si Virgil Iantu, au rezumat in cateva cuvinte impresiilor lor despre competitia Megastar 3 si grupurile vocale participante.


“Aceasta editie Megastar a fost minunata, am avut trupe extraordinare, care au muncit si au evoluat foarte mult si au fost extrem de motivati si dornici sa castige. Show-ul a fost mult mai spectaculos, pentru ca s-au promovat grupurile vocale, iar concurentii au fost mai increzatori, avand in vedere ca nu erau singuri pe scena, in fata unui juriu care avea foarte multe de comentat. Finalistii de la Megastar 3 mi s-au parut mult mai relaxati si mai increzatori in fortele proprii decat cei din editiile trecute. Cred ca ambele trupe calificate in marea finala vor face o cariera in muzica, pentru ca toti sunt foarte buni”, a marturisit Andreea Raicu.


Doamna Aura Urziceanu a fost de parere ca Megastar 3 a fost mult mai complicat si mai elaborat decat editiile precedente. “Cred ca publicul a ales bine. Baietii din trupa Buzz sunt extrem de talentati, dar consider ca si fetele de la Pepper Girls au voci foarte bune si sper sa continue in aceasta directie. Prezenta mea in juriul Megastar mi-a adus o mare bucurie sufleteasca.”


“Nivelul la aceasta editie Megastar a fost extrem de ridicat. Eu ma asteptam sa fie mai slabut, avand in vedere ca este mult mai greu sa canti intr-un grup. Aproape fiecare trupa a fost foarte buna, a reusit sa-si anuleze minusurile si sa-si amplifice plusurile. Trupa Buzz a fost cea mai buna din punctul de vedere al publicului, dar de patru editii as fi fost multumit cu orice grup ar fi castigat, pentru ca toti sunt foarte talentati”, a precizat Adrian Despot.


In opinia lui Razvan Mazilu, “Megastar 3 a fost mult mai ofertant din punct de vedere al coregrafiei si miscarii scenice, iar trupele din concurs au avut voci foarte bune. Au fost copii talentati, care sper sa-si gaseasca locul pe piata muzicala, daca intr-adevar visul lor este acela de a canta. Sper ca fetele de la Pepper Girls sa continue impreuna, pentru ca sunt foarte bune, la fel ca si trupa castigatoare, Buzz, dar si ca baietii de la S.I.G.N. Mi-a facut mare placere sa-i cunosc si sa ascult muzica de buna calitate, la Megastar 3.


“Am spus de multe ori ca nivelul la aceasta editie Megastar a fost extrem de ridicat, dar nu as vrea sa minimalizez evolutia concurentilor din editiile trecute. Majoritatea finalistilor au fost talentati, de aceea a fost si foarte greu de ales. Ultimele patru trupe au fost foarte bune si nu am avut absolut nici o preferinta in ceea ce le priveste”, a marturisit Virgil IantuGalerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009