Andrei Galut despre Megastar 3 si cariera sa muzicala
Luni, 03 Noiembrie 2008


1. A inceput Megastar 3. Te-ai uitat la emisiune?


Andrei Galut: Da. Am vazut prima editie, dar in reluare, pentru ca a fost ziua celui mai bun prieten al meu si am fost la petrecerea lui.


2. Ce parere ai despre noul format?


A.G.: Mi se pare foarte interesant, dar cred ca este mai greu pentru concurenti, pentru ca au de-a face cu un nou mod de a se prezenta pe scena. Fiind vorba de trupe, dintr-o data nu mai esti singur pe scena. Asta inseamna ca trebuie sa afiseze o imagine de grup. Toti trebuie sa fie unul si unul, toti. Acest lucru poate fi si un plus, dar si un minus pentru concurenti.


3. Ultima data cand am vorbit iti cautai trupa. Ti-ai gasit?


A.G.: Da, mi-am gasit o trupa din Arad, orasul meu natal. Pana sa-i gasesc pe baieti, am vazut foarte multe trupe, dar nici una nu m-a convins. M-am oprit la ei, pentru ca suntem pe acceasi lungime de unda. Ne intelegem foarte bine, iar acum lucram de zor la piesele pentru album, pe care speram sa-l lansam in decembrie.


4. Avand in vedere ca anul acesta Megastar a schimbat registrul si promoveaza grupurile vocale, ti-ar fi placut sa participi la aceasta editie?


A.G.: Formatul nou este intr-adevar interesant, dar nu cred ca mi s-ar fi potrivit, pentru ca viziunea mea asupra unei cariere in domeniul muzical, nu este asa cum se formeaza acum, sub forma de grup vocal. Eu intotdeauna mi-am dorit sa cant intr-o trupa de instrumentisti, nu intr-un grup vocal.


5. Sa spunem totusi ca ai fi participat. Din care dintre grupurile deja formate te-ai fi vazut facand parte?
 
A.G.: Inca nu am reusit sa cunoscut grupurile ca atare. Ii stiu doar pe fostii mei colegi. Cred ca este prematur sa ma pronunt. Mi se par foarte simpatice Loredana, Mihaela, Deea si Brigitta.


6. Unul dintre cele opt grupuri a fost notat cu 1 si 3. Cum ti s-a parut jurizarea?


A.G.: Eram la petrecerea prietenului meu si la un moment dat chiar ii rugam pe cei din jur sa dea muzica putin mai incet si televizorul mai tare. Asa am “prins” ghinionul pe care l-au avut Cristina, Nick si Daria. Desi in jurul meu era galagie, mi-am dat seama ca au intrat pe piesa pe langa tonalitate. Asta e! A fost un ghinion! Se poate intampla oricui. Emotiile si-au spus cuvantul, probabil. Din pacate au dus greseala pana la capat.


7. Ce sfat le dai concurentilor?


A.G.: Sa fie ei insisi, sa aiba incredere in ei, sa ia in considerare criticile juriului, pentru ca sunt constructive, si sa nu uite de ce au venit. Sa-si mentina visul viu, pentru ca nu e o competitie usoara.

 Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009