Buzz a intrat in cursa pentru titlul de Megastar
Miercuri, 10 Decembrie 2008


Daca pana acum Mihai, Claudiu si Amir erau cei mai dispusi sa faca glume si farse, inainte de penultima editie Megastar 3, acestia s-au concentrat exclusiv asupra pieselor din concurs.


Melodia baietilor de la Blackstreet Boys”, “I want it that way”, nu le-a adus celor de la Buzz decat 35 de puncte, juriul fiind de parere ca au existat momente grele peste care au trecut cu bine, dar ca Amir a fost inutil.


La cea de-a doua piesa, “Lost”, semnata Michael Buble, Mihai si Claudiu au fost apreciati si laudati de juriu si, chiar daca Amir nu a reusit sa exceleze nici de aceasta data, concurentii au primit 36 de puncte.


Chiar daca au pasit cu stangul in concurs, trupa Buzz a reusit sa i-a punctajul maxim din partea juriului. Melodia “Kiss from a rose”, a lui Seal, le-a adus lui Mihai, Claudiu si Amir, prima linie de 10 din competitia Megastar 3.


Baietii au fost la fel de apreciati si de cei de acasa, care i-au votat si i-au clasat pe primul loc in preferinte.


“Suntem foarte bucurosi ca am intrat in marea finala. Am fost foarte speriati in ultima parte a emisiunii. Cand am ramas doar noi si baietii de la S.I.G.N. pe scena, am crezut ca o sa iesim, pentru ca la inceputul show-ului nu aveam foarte multe voturi. S-a votat foarte mult in ultimele minute”, a precizat Claudiu, dupa ce a aflat rezultatul final.
  
“Stiu ca nu am fost straluciti, dar am avut momente frumoase. Intotdeauna am sperat ca vom ajunge in marea finala”, a marturisit Mihai.


“Si eu am sperat sa ramanem in concurs... Niciodata nu pot relaxa complet, pentru ca intotdeauna ma gandesc si la ce va urma”, a spus Amir, inca emotionat. 

 Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009