Buzz si Pepper Girls, atuuri de Megastar
Vineri, 12 Decembrie 2008


Mai sunt cateva ore pana la marea finala Megastar 3. Si, pentru ca miza este extrem de mare, finalistii au sintetizat cateva atuuri, care ii diferentiaza de celalalt grup concurent.


De ce cred cele doua trupe ca merita sa fie votate?


“Publicul ar trebui sa ne voteze deoarece Romania duce lipsa de un “boyband”. Ma bucur ca in finala au ajuns doua trupe talentate. Cred ca un atuu al nostru este acela ca suntem foarte diferiti ca gen si putem aborda toate stilurile vocale. Claudiu este inclinat spre rock, eu spre pop-rock, iar Amir se pliaza bine pe toate genurile. Din ce am vazut la reluari, cred ca dam foarte bine pe sticla. Avem studii muzicale si voci extrem de bune”, a declarat Mihai


Si daca Mihai crede ca piata muzicala romaneasca duce lipsa de un grup de baieti, Jo are alta parere.


“Cred ca la noi in tara lipseste o trupa de fete, care sa cante live si sa poata dansa in acelasi timp. Un argument in plus, pentru care cred ca publicul ar trebui sa ne voteze, este unitatea grupului nostru, care, de altfel, se vede si pe scena. Ne intelegem extrem de bine nu numai ca persoane, ci si din punct de vedere vocal. De asemena, avem un plus fata de baieti si in ceea ce priveste miscarea scenica. In rest, daca publicul crede ca putem ajunge la standardele pe care le-a impus noului val de artisti, asteptam sa ne voteze”, a declarat Jo.


Claudiu este de parere ca ambele trupe sunt bune si se pot considera invingatoare, dar crede ca grupul din care face parte, respectiv Buzz, are mai multe sanse sa castige competitia.


“In Romania cel mai mare target care cumpara muzica este reprezentat de publicul feminin, care se uita la emisiunile muzicale de acest gen si, care, de regula voteaza grupurile de baieti”, a declarat Claudiu.

 Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009