Dan Fintescu despre Lip Dub-ul concurentilor de la Megastar 3
Joi, 06 Noiembrie 2008


1. Cum v-a venit ideea sa faceti un Lip Dub?


Dan Fintescu: Eu am luat contact cu Lip Dub-ul in timp ce lucram la Megastar 2, iar Prima TV se pregatea pentru un targ international de televiziune, la care s-au prezentat cu un Lip Dup Chart. Atunci, impreuna cu mai multi colegi din Prima am facut un Lip Dub, ca un fel de prezentare. Cand am aflat ca Lip Dub-ul va face parte din Megastar 3, m-am bucurat foarte mult. Ca o continuare fireasca a videoclipului pe care l-am facut la “Ani de liceu”, la Megastar 2, am zis sa facem impreuna cu finalistii de la Megastar 3 un Lip Dub.


2. Cum s-au descurcat finalistii in aceste roluri?


D.F.: Lip Dub-ul a fost facut pe piesa celor de la Queen, “I want to break free”. Unii concurenti si-au intrat foarte bine in roluri. Alex a fost un Freddie extraordinar, are foarte mult potential. Deea a interpretat rolul unui baietas de cartier, jucatoarele de poker s-au descurcat si ele foarte bine. La fel si Loredana, care este si studenta la actorie si, nu in ultimul rand, Nick, care a intrat in pielea unei batranici.


3. Cum ati ales piesa?


D.F.: Pentru ca anul trecut au avut foarte mare succes costumatiile si machiajele speciale, am zis sa mergem mai departe anul acesta, asa ca am transformat baietii in fete si invers. Astfel, piesa a aparut de la sine, pentru ca, dupa cum stiti, “I want to break free” are un videoclip in care absolut toti membrii formatiei Queen apar travestiti.


4. Sa inteleg ca intai ati facut scenariul si apoi ati ales piesa?


D.F.: Scenariu propriu-zis nu exista, pentru ca nu este un videoclip. Lip Dub-ul este un filmulet pe care il faci spontan. Cei mai multi dintre oamenii care fac acest lucru, pur si simplu au o camera web, in fata careia canta versurile piesei. Noi deja am dus mai departe conceptul acesta, dar ne-am ferit sa urmam un scenariu.


5. Unde a avut loc filmarea?


D.F.: Filmarea a avut loc in casa Megastar, din mai multe motive. In primul rand, daca am fi mers intr-o locatie, ar fi trebuit probabil sa mergem noaptea, pentru ca nu aveai cum sa-i duci pe concurentii Megastar, imbracati asa, intr-un loc public. Dar pentru ca au un program destul de incarcat, preferam ca noaptea sa se odihneasca. Asa ca am ales casa Megastar. In plus si actiunea videoclipului formatiei Queen se desfasoara tot intr-o casa.


6. Cat a durat filmarea Lip-Dub-ului?


D.F.: Filmarea in sine nu a durat foarte mult, pentru ca Lip Dub-ul nu presupune foarte multa tehnica. Nu acelasi lucru pot spune despre machiaj. Sa transformi 24 de oameni din fete in baieti si invers, dureaza ceva.


7. Cand vor putea telespectatorii sa vada materialul in intregime?


D.F.: Materialul integral il puteti vedea sambata, in cea de-a treia editie Megastar 3. Eu am vazut una dintre variantele de montaj si pot spune ca sunt multumit de ce a iesit. Este un Lip Dub reusit.

 Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009