Interviu Andreea Crepcia
Miercuri, 03 Decembrie 2008


Andreea Crepcia, fosta finalista Megastar 1, a venit sa-si viziteze fostii colegi si sa urmareasca show-ul Megastar 3, din platoul emisiunii.


Profitand de ocazie, am luat-o la intrebari si am aflat cateva lucruri interesante despre ea si proiectele sale de viitor si despre cum percepe competitia Megastar 3. 


1. Ne intalnim din nou la Megastar.


Andreea Crepcia: Da! M-am gandit ca e sambata si ca n-am mai fost de mult aici si imi era foarte dor sa fiu in platou si sa vad ce se intampla. Noul format Megastar mi se pare foarte interesant si mult mai dinamic decat in primele doua editii.


2. Ai mai urmarit vreo editie Megastar 3 pana acum?  


A.C.: Din pacate sambata sunt ocupata cu spectacolele, dar am urmarit cateva editii si am intrat si pe site-ul megastar.primatv.ro, care arata foarte bine. Imi place foarte mult ca pot viziona momente din emisiune. Il felicit pe cel care a avut initiativa noului site.


3. Apropo de noul format Megastar, iti place?


A.C.: Sigur ca da. Este foarte important ce se intampla in momentul de fata la Megastar. Pentru un artist este foarte important sa-si formeze auzul armonic, pentru ca ii este mult mai usor apoi sa-si dea seama ce canta. Concurentii invata aici sa cante dupa niste armonii. Cand un solist aude o orchestra intreaga, trebuie sa-si dea seama exact unde se afla. Pana sa ajung la Megastar, am cantat intr-un cor si asa mi-am format foarte bine auzul.


4. Din care dintre grupurile vocale deja formate ti-ar fi placut sa faci parte?


A.C.: Nu stiu. Sunt asa de compacte, incat nu ma regasesc in nici una. Poate ca ar fi trebuit sa mai fie un grup, care sa ma reprezinte pe mine. Imi place foarte mult cum canta fiecare, dar nu ma regasesc in nici unul.


5. Care este trupa ta preferata?


A.C.: Eu n-am sa spun care este, pentru ca ii sustin pe toti. Mi se pare cinstit si normal sa fiu echitabila fata de toti.


6. Te mai vedem in platou?


A.C.: Daca programul imi va permite, cu siguranta voi mai veni. Daca nu, voi urmari emisiunea din fata televizorului sau voi accesa in continuare site-ul oficial.


7. Spune-mi cate ceva despre priectele tale?


A.C.: De curand am fost convinsa de un prieten foarte bun sa fac o piesa, pentru concursul “Battle of songs”. Melodia se numeste “Life” si a intrat in finala. Inca de la inceput a placut si, pana acum, este pe primul loc


8. Cu Sistem cum merge colaborare?


A.C.: Colaboram foarte bine si am pregatit cateva surprize pentru public.


9. Cum merg concertele?


A.C.: Avem foarte multe concerte si imi place foarte mult sa merg in turnee cu baietii.

 

 Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009