Laura, Raluca si Jo, din nou invingatoare
Marti, 02 Decembrie 2008


Editia trecuta, Laura, Raluca si Jo, au fost in pericol de a fi eliminate, fiind clasate pe ultimul loc in preferintele publicului. Dar, la duel, si-au stapanit admirabil emotiile si au impresionat juriul cu o excelenta versiune acapella a piesei “Mamma mia”.


Sambata s-au prezentat in concurs cu melodiile “I kissed the girl”, a lui Kattt Perry, si “A little less coneversation”, semnata Elvis vs. JXL.

 

Interpretarea primei piese a adus grupului Pepper Girls 34 de puncte, iar cea de-a doua, 38 de puncte. Totalul de 72 de puncte, a clasat trupa formata din Laura, Raluca si Jo, pe primul loc in clasamentul juriului, la egalitate de puncte, cu grupul Alien Kitten.


“Sunt putin suparata din cauza primei piese din concurs, care nu ne-a iesit asa cum ne doream, dar speram sa fie din ce in ce mai bine. Tot ce facem, facem pentru public”, a declarat Raluca.


“Speram sa fie doar un pic de ghinion faptul ca pana acum am fost pe ultimele locuri in clasamentul publicului”, a marturisit Jo, inainte de inchiderea liniilor de vot.


Din pacate acest lucru s-a repetat si sambata, voturile publicului le-au trimis din nou la duel, alaturi de Loredana, Mihaela, Deea si Brigitta.


La fel ca si Alien Kitten, grupul Pepper Girls a mai trecut o data prin emotiile duelului. Sambata au fost din nou salvate de juriu, care le-a apreciat calitatile vocale. Chiar daca se mai cearta din cand in cand, Laura, Raluca si Jo reusesc sa arate ca o adevarata echipa pe scena.


“Cred ca este bine sa avem si conflicte, pentru ca astfel ne cunoastem mai bine. In ceea ce priveste voturile publicului, nu stim ce sa mai credem, suntem dezorientate total. Intr-adevar, prima piesa din concurs a fost mai slabuta. O sa fim mai atente in alegerea melodiilor. Ne bucuram ca juriul a vazut ca avem potential si meritam sa mergem mai departe. Speram ca data viitoare si publicul sa fie in asentimentul lor”, a declarat Jo.


“Speram ca publicul sa-si dea seama ca meritam sa mergem mai departe, pentru ca muncim foarte mult si punem suflet in ceea ce facem. Vrem sa demonstram celor de acasa ca meritam votul lor”, a completat Laura.

 Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009