Laura, Raluca si Jo nu vor renunta la visul lor
Joi, 18 Decembrie 2008


Cu toate ca au pierdut marele premiu, fetele de la Pepper Girls s-au descurcat foarte bine in cele opt editii Megastar 3.


Melodia “Gimme, Gimme, Gimme”, a trupei ABBA, propusa de Universal Music Romania, le-a adus 36 de puncte, din partea juriului, care le-a apreciat amprenta personala, dar le-a reprosat relaxarea de care au dat dovada la jumatatea melodiei.


Pentru piesele “Cerul”, a celor de la Proconsul, si “Life”, compozitia lui Bogdan Ionescu pentru “Battle of songs”, Laura, Raluca si Jo au primit cate 37 de puncte, iar in final, au reusit sa obtina si o linie de 10, cu melodia “Banii vorbesc”, a trupei Holograf.
 
Emotiile le-au complesit, iar lacrimile au fost greu de stapanit. Presimteau parca verdictul deloc favorabil pentru ele. Aveau experienta editiilor trecute, cand s-au clasat pe ultimele locuri in preferintele celor de acasa, dar au sperat ca de aceasta data sa intre in gratiile publicului. Din pacate, grupul Pepper Girls a pierdut titlul de Megastar, in favoarea trupei Buzz.


“Eu am inceput sa plang inainte de a anunta Andreea rezultatul final”, a marturisit Laura


“Asa a fost mereu, la toate voturile, si din cauza asta ne-am inchipuit ca la fel se va intampla si in marea finala”, a completat Jo.


Raluca i-a felicitat pe invingatori, considerand ca meritau  sa castige. "Intr-adevar, asa cum a spus si juriul si publicul, sunt cei mai buni si merita din plin titlul. Sper sa faca o cariera minunata si sa transmita publicului dragostea lor pentru cantec”.


Laura a tinut sa-si spuna punctul de vedere cu privire la voturile celor de acasa.


“Emisiunea a fost sambata, la ora 20:30, ora la care tinerii merg in cluburi. Noi ne axam pe un segment de public votant masculin, care in mod cert la acea ora nu era in fata televizoarelor. Baietii au avut mai multe admiratoare. Bravo lor! Iti trebuie carisma in meseria asta. A fost un joc al voturilor, pe care ei l-au castigat. Nu pot decat sa-i felicit”, a declarat Laura.


Chiar daca au ratat titlul, fetele nu vor renunta la muzica. Desi nu au castigat “banii mult doriti”, asa cum spune Laura, cele trei Pepper Girls nu se vor lasa cu una cu doua. Sunt talentate, fac o echipa in adevaratul sens al cuvantului si stiu cum sa transmita publicului muzica lor, asa ca nu vor renunta la visul lor.Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009