Lucia Dumitrescu a fost tentata sa participe la Megastar
Vineri, 21 Noiembrie 2008


Lucia Dumitrescu, castigatoarea festivalului Mamaia 2007, este prieteana cea mai buna a Deei, de la Megastar 3. Aceasta nu rateaza nici o editie a emisiunii si este prezenta in platou in fiecare sambata seara, pentru a fi alaturi de amica sa.


1. De cat timp esti prietena cu Deea?


Lucia Dumitrescu: Suntem prietene de vreo 10 ani. Ne-am cunoscut la un festival, cand am impartit si aceeasi camera. Noi avem o istorie foarte frumoasa in spate si eu am mare incredere ca Deea, alaturi de colegele ei de trupa, vor reusi sa castige concursul Megastar 3.   

2. Am vazut ca o sustii pe Deea inca de la Megastar 1, iar acum, la Megastar 3, ai fost prezenta in sala in fiecare sambata.


L.D.: Avem o prietenie foarte puternica. Intr-adevar, sunt aici aproape in fiecare sambata, dupa cum imi permite timpul. Este o mare placere pentru mine sa-mi sustin prietena.


3. Cum ti se pare Megastar 3?


L.D.: Mi se pare un concurs din ce in ce mai puternic. Pe parcursul celor trei editii, mi s-a parut tot mai bun. Sincera sa fiu, Megastar 1 si 3 mi-au placut cel mai mult.


4. Ce parere ai despre noul format?


L.D.: Mi se pare foarte bun. Am vazut ca juriul a selectat trupele de asa natura, ca nu prea gasesti aceste combinatii pe piata muzicala romaneasca. Se cauta atat trupe de fete cat si de baieti. Daca acesti concurenti se vor tine de treaba, cu siguranta vor face cariera in muzica, pentru ca sunt cateva voci bune, care promit.


5. Da-mi te rog cateva exemple?


L.D.: In primul rand imi place trupa Deei, dar si cea formata din Andi, Alex si Razvan, precum si grupul lui Claudiu, Amir si Mihai. La fel de mult imi plac si Raluca, Laura si Jo, care mi se par foarte talentate.


6. Saptamana viitoare te mai vedem la Megastar?


L.D.: Da! Cu siguranta voi fi aici, sa-mi sustin prietena.


7. Ai avut emotii pentru ea, cand ai vazut ca a fost condamnata la duel, alaturi de colegele sale de trupa?


L.D.: Am avut emotii pentru ea, pentru ca-mi era frica sa nu iasa din concurs. Avand in vedere ca noi locuim impreuna, pot spune ca m-as fi bucurat si sa o vad inapoi acasa. Cu toate astea nu vreau sa iasa din competitie. Imi doresc foarte mult ca ea sa ajunga in marea finala.


8. Te-a tentat vreodata sa participi la Megastar?


L.D.: Sincer, da. Am fost tentata sa vin la Megastar, dupa ce am castigat festivalul de la Mamaia din 2007, dar am renuntat la idee, pentru ca nu am vrut sa concurez cu prietena mea.


9. Te-ai vedea cantant intr-un grup vocal?


L.D.: Eu imi doresc o cariera solo. In prezent cant cu trupa Cabaret, suntem sapte artisti si avem succes pe unde mergem impreuna.


10. Te-ai gansit vreodata la o colaborare cu Deea, sa faceti un proiect impreuna?


L.D.: Sigur, nu este exclus sa fac un album cu Deea, mai ales ca suntem prietene de atata timp, dar acum lucrez deja la un album.

 Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009