"Trasnitul" Constantin Zamfirescu este fan Megastar
Sāmbata, 13 Decembrie 2008


Actorul Constantin Zamfirescu, cel care ii da viata personajului Gogoase in sitcom-ul "Trasniti din N.A.T.O.", de la Prima TV, se declara fan infocat al show-ului Megastar, inca de la prima editie. Si cum nu putea pierde ocazia de a vedea live marea finala Megastar 3, Zamzu a venit in platoul emisiunii sa-si sustina favoritii.


1. Cu ce ocazie la Megastar?

 

Constantin Zamfirescu: Pentru ca sunt fan Megastar si de fiecare data urmaresc cu placere emisiunea. Daca ar fi sa fac un clasament, in functie de calitatea finalistilor si preferintele mele, as spune ca Megastar 3 este pe primul loc, urmat de Megastar 1 si Megastar 2.

 

2. Cum ti s-au parut concurentii de la Megastar 3?

 

C.Z.: Cel putin din sferturile de finala, ca sa vorbim ca la fotbal, cand au mai ramas patru trupe, juriul a avut de luat o decizie foarte grea in alegerea finalistilor, pentru ca sunt din ce in ce mai calitativi copiii astia.

 

3. Cu cine tii in seara asta?

 

C.Z.: Este extrem de greu de spus. Toate vocile din seara asta sunt speciale, fiecare in felul ei. As putea sa zic ca grupul baietilor imi place cel mai mult, dar la petrecerea de Craciun, organizata de Prima TV, am ramas placut surprins de piesa pe care au pregatit-o fetele, “Banii vorbesc”, a trupei Holograf. Le-a iesit extraordinar!

 

4. Sa inteleg ca in fiecare sambata stai cu ochii pe Prima TV, la Megastar.

 

C.Z.: Nu am pierdut nici o editie. Este adevarat ca nu votez, pentru ca nici nu am voie, ca altfel imi tocam abonamentul, dar las totul balta si urmaresc emisiunea. Astazi am fost la mama sa o ajut si am facut totul cu o viteza extraordinara, pentru a veni aici, sa vad marea finala. Am trecut chiar si pe rosu! Am sunat sa-mi rezerv un loc in public si mi s-a spus ca daca nu ajung pana la 19:00, nu mai am sanse sa prind vreun loc. Dar uite ca am ajuns la 20:00 si am reusit sa gasesc un loc liber. Nu se putea sa pierd finala. N-am pierdut nici o editie!

 

5. Deci in seara asta tii cu baietii.

 

C.Z.: In seara asta tin cu vocile. Daca baietii ar claca, si poate numai Amir sa calce putin in stachini, pentru ca el este cel mai timorat din trupa lor, normal ca tin cu calitatea, pentru ca primeaza. Daca ar fi sa dau o cotatie intre cele doua trupe, de-a lungul Megastar 3, din punctul meu de vedere baietii sunt cei care au muncit cel mai mult, partea lor cea mai importanta fiind Claudiu, care s-a dovedit a fi deja un artist consacrat. Din punctul meu de vedere, este un artist complet.

 

6. Ce poti sa-mi spui despre juriu?

 

C.Z.: Au avut cea mai grea misiune la Megastar 3. La Megastar 1 si-au facut “rodajul”, la Megastar 2 au dovedit ca stiu sa aleaga, iar la Megastar 3, a fost varful calitatii. A fost pentru ei poate cea mai grea treaba de facut, dar Crina a avut cel mai mult de muncit. A muncit in toata aceasta perioada, cot la cot cu finalistii si chiar daca au ramas din ce in ce mai putine trupe, munca a fost tot mai grea.

 Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009