Trupa Buzz si-a adjudecat titlul de Megastar
Duminica, 14 Decembrie 2008


Emotie, tensiune, daruire, suspans si un megashow. Cam asa s-ar descrie in cateva cuvinte atmosfera de la marea finala Megastar 3.


Competitia a fost stransa dar, ca in orice concurs, exista un invingator, iar de aceasta data titlul de Megastar a fost castigat de trupa Buzz.


Mihai, Amir si Claudiu au deschis marea finala cu piesa “S.O.S.”, a celor de la ABBA, despre care juriul a spus ca, desi uneori partile individuale nu functioneaza, atunci cand canta impreuna, baietii se descurca foarte bine, drept pentru care i-a notat cu 9 pe linie. Acelasi punctaj l-au primit si pentru melodia “Fernando”, compusa de George Hora, pentru “Battle of Songs”.


Si daca saptamana trecuta, grupul Buzz a primit prima linie de 10 din concurs, de aceasta data, Mihai, Amir si Claudiu au fost recompensati de doua ori cu punctajul maxim, pentru piesele “Dincolo de nori”, a trupei Holograf, si “Something right”, a celor de la Westlife.


Fetele de la Pepper Girls s-au descurcat si ele foarte bine. Melodia propusa de Universal Music Romania, “Gimme, Gimme, Gimme”, a trupei ABBA, le-a adus 36 de puncte, din partea juriului. 


Pentru piesele “Cerul”, a celor de la Proconsul, si “Life”, compozitia lui Bogdan Ionescu pentru “Battle of songs”, Laura, Raluca si Jo au primit cate 37 de puncte, iar in final, au reusit sa obtina si o linie de 10, cu melodia “Banii vorbesc”, a trupei Holograf.


Pe tot parcursul show-ului, finalistele au fost intr-o continua tensiune. Emotiile le-au complesit, iar lacrimile au fost greu de stapanit. Presimteau parca verdictul deloc favorabil pentru ele. Aveau experienta editiilor trecute, cand s-au clasat pe ultimele locuri in preferintele celor de acasa, dar au sperat ca de aceasta data sa intre in gratiile publicului.
Din pacate, Laura, Raluca si Jo au pierdut titlul de Megastar, in favoarea trupei Buzz.


Dupa anuntarea rezultatului final, Claudiu, Mihai si Amir au sarit in sus de fericire. Nu le venea sa creada ca si-au implinit visul si ca vor semna un contract cu cea mai mare casa de discuri de pe mapamond. In plus, acestia vor beneficia si de cei 60.000 de euro, oferiti de Prima TV.

 Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009