Virgil Iantu si Adrian Despot despre prima editie a eliminarilor, la Megastar 3
Luni, 03 Noiembrie 2008


1. In aceasta seara s-a facut prima eliminare de la Megastar 3. Meritau Elenele si Mara sa iasa din competitie?


Virgil Iantu: S-a intamplat si astazi ce s-a mai intamplat si alta data. Noroc ca mai putem decide si noi. A fost evident ca domnisoarele de la funny moments (n.r. Alexandra, Aida, Lorena si Brigitta Balogh) au fost cele mai slabe. Toata aparitia lor a fost extrem de slaba. Ele trebuiau sa plece acasa si nu stiu de ce publicul le-a votat.


Adrian Despot: Imi pare foarte rau pentru concurentele eliminate, pentru ca momentul duelului in sine, a fost un unul super, au cantat genial. A fost pentru prima data cand am vazut ca se poate face o trupa cu ele trei. Am vazut ca au avut in acel moment un lucru comun si anume emotia eliminarii, care le-a legat. A fost un moment super si imi pare rau ca au fost eliminate. Oricum nu ele trebuiau sa plece acasa, din punctul nostru de vedere, al juriului. Sunt patru fete in concurs care nu au nici o legatura.


2. Esti de aceeasi parere ca si Virgil? “Divinele”, asa cum se autonumesc ele, trebuiau sa plece?


Adrian Despot: Divinele? Le mai cheama si Divinele? Adica sa fim seriosi... Dumnezeu are foarte mult umor!


3. Cu toate ca au primit cele mai mici note din partea juriului, se pare ca cele patru oradence au placut publicului, conform voturilor.


Virgil Iantu: Noi suntem o natie care tinem de obicei cu cei care stim ca vor pierde. Cand ne uitam la un meci, tinem cu cei care joaca mai prost. Asa ne-am obisnuit noi. De aceea au fost votate. Publicul s-a gandit probabil ca “saracele, uite cum s-au prezentat! Hai sa le mai vedem o data!” Suntem un popor generos!


4. Ce parere ai avut de evolutia grupului format din Daria, Nick si Cristina?


Adrian Despot: Cu ei se intampla ceva foarte ciudat. Cel putin pe fete le cunosc, stiu cat de bine pot canta, stiu ce prezenta au pe scena, dar nu se regasesc in formula asta, dintr-un motiv sau altul.
Prima emisiune nu o pun la socoteala, pentru ca a fost o eroare. Mai sunt si sportivi care pleaca in cursa de 100 de m si rateaza startul. Se intampla lucruri de genul acesta. Dar nici astazi nu au stralucit. Sper sa-si revina repede, pentru ca publicul taxeaza.


5. Am vorbit mai devreme care este cea mai slaba tupa. Care este din punctul tau de vedere cea mai buna? Cine canta cel mai bine?


Adrian Despot: Cea mai buna? In momentul de fata, se pare ca o trupa formata din trei fete. Dar asta nu inseamna nimic. Vom vedea pe parcursul emisiunii.Galerie foto


Emisiunea Concurenti Stiri Prezinta Juriu Funny Sondaje Concurs Download Blog Forum Lip Dub
Concurs Regulament de participare Regulament Televoting Megastar

Copyright Prima TV 2008-2009